nowe zasady dotyczące cookies

W naszym serwisie wykorzystujemy pliki „cookies”. Używamy ich, aby wyświetlić Ci treści, które są dla Ciebie naistotniejsze.
Pliki te zapewniają optymalne działanie serwisu, jeśli jednak zechcesz zrezygnować z ich używania, możesz to zrobić w kazdej chwili.

dowiedz się więcej...
pl en

Forum :: Seomatik.pl

Potrzebujesz pomocy? Sprawdź może ktoś miał podobny problem, skorzystaj z wyszukiwarki.

Forum Seomatik.pl :: Propozycje zmian
Nie działające strony

Użytkownik / data Treść wątku
Dodano: 18-02-2011 10:04

Autor: usunięty
Może by usprawnić system, aby sprawdzał czy dana strona istnieje,
chodzi mi o to, że jak wejdę do zakładki Link a po "szczegóły linku" gdzie wyświetla się lista domen, gdzie jest wyświetlanie moje linki, zauważyłem, jak dany link ma duży kosz G:168 lub G:104 to 70% tych linków nie działa, a tylko tracę przez nie punkty
czy można zrobić, by automatycznie by te linki usuwał np. po 7 dniach działania danej domeny ( bo może się zdarzyć, że mają jakąś awarię)

Pozdrawiam
Dodano: 18-02-2011 14:27

Autor: SMA
Witaj,

Gdybyś przejrzał forum to byś wiedział że takie linki są wycofywane z takich stron po 2 dniach. Dzisiaj zgłaszałeś takie domeny, niestety żadne ze zgłoszeń się nie potwierdziło. Zgłaszanie takich stron mija się z celem gdyż system sam na bieżąco monitoruje tą kwestię pomijając chwilowe braki dostępności takich serwisów.
Aby móc pisać na forum należy się zalogować.
1