Forum :: Seomatik.pl
Potrzebujesz pomocy? Sprawdź może ktoś miał podobny problem, skorzystaj z wyszukiwarki.
Forum Seomatik.pl :: Propozycje zmian
Podlinkowanie gotlinkiem
Użytkownik / data | Treść wątku |
---|---|
Dodano: 14-12-2012 20:55 Autor: Mak Zarejestrowany: 25-09-2009 Postów: 9 |
Proponował bym zmienić w podlinkowaniu gotlinkiem jedną rzecz. Mianowicie przy eksporcie do gotlinka wysłać linki od najnowszych, a nie jak jest teraz nowo dodane są na końcu w gotlinku. Jaka to różnica, a no taka że jak damy w gotlinku na podlinkowanie np. 10 tys punktów i w jeden czy nawet parę dni nam nie zdąży podlinkować, a za jakiś czas chcemy usunąć tą paczkę i dodać kolejna do podlinkowania to leci znów od góry po tych samych linkach co były już wcześniej podlinkowane. A dobrze by były jak by najpierw podlinkował nowe lokalizacje w seomatiku, a nie w kółko zaczynał od tych samych i nie wiadomo czy zdąży podlinkować nowe w jakimś tam czasie. A teraz jest to tak ważne bo w seomatiku jest taka rotacja jak nie wiem. Nie zdążę jednych podlinkować już strony nie działają albo maja bana. Może trochę namieszałem, ale mam nadzieje że wiadomo o co chodzi |
Dodano: 15-12-2012 13:49 Autor: SMA Zarejestrowany: 04-09-2009 Postów: 906 |
Jeśli dobrze zrozumiałem to chodziło o odwrócenie kolejności lokalizacji podczas eksportu - taką zmianę wgraliśmy. Dobrze byłoby abyś sprawdził i dał znać czy o to chodziło. |
Dodano: 15-12-2012 16:18 Autor: Mak Zarejestrowany: 25-09-2009 Postów: 9 |
Kurka rewelacja Nie sądziłem że tak szybko to zrobicie. Wielkie dzięki |