Forum :: Seomatik.pl
Potrzebujesz pomocy? Sprawdź może ktoś miał podobny problem, skorzystaj z wyszukiwarki.
Forum Seomatik.pl :: Kosz
NIE DODAJĄ SIĘ LINKI
Użytkownik / data | Treść wątku |
---|---|
Dodano: 04-07-2014 08:17 Autor: tomaugust Zarejestrowany: 14-04-2014 Postów: 3 |
Witam, wie ktoś może dlaczego nie dodają się linki do stron ?? nie korzystałem z systemy ok rok czasu, teraz przelałem punkty i dodało mi sie tylko 50 linków, mam wole punkty i od 2 tyg nic się n ie dodaje ???? |
Dodano: 04-07-2014 09:40 Autor: SMA Zarejestrowany: 04-09-2009 Postów: 906 |
Kolego, warto przeczytać podobny wątek zamiast zakładać nowy. http://www.seomatik.pl/forum/topic/2542-nic-nie-linkuje/#post2550 Posiadasz niecałe 3k pkt które stanowią zabezpieczenie dla już dobytych lokalizacji - możesz oczywiście to zabezpieczenie zdjąć. |
Dodano: 04-07-2014 10:46 Autor: tomaugust Zarejestrowany: 14-04-2014 Postów: 3 |
ok dzieki, sory za kłopot. a powiedz mi w przeliczniku na stronie gdzie dodaje się link jest napisane że 1 link to ok 1 pkt. ja dodałem 54 linki i mi zeszło 7,5 k tak to teraz działa ?? |
Dodano: 04-07-2014 14:43 Autor: sttorm Zarejestrowany: 17-09-2009 Postów: 106 |
a powiedz mi w przeliczniku na stronie gdzie dodaje się link jest napisane że 1 link to ok 1 pkt. ja dodałem 54 linki i mi zeszło 7,5 k tak to teraz działa ?? gdzie to masz tak napisane? nie widze tego i trudno mi sei akurat do tego odnieśc, ale takie wyjasnienie - 1 link - cena za 1 link uzależniona jest od tego gdzie trafi twój link, jej parametrów, tego co zaznaczyć - przy dodaniu masz - pogrubienie - +20%, tylko takie strony + i tak dalej Tak wiec po dodaniu w panelu przydzielonych linków - masz cene za 1 link mozesz tez ustawic maksymalna cene jaką chcesz płacić za link wtedy dostaniesz link tylko od określonego poziomu punktów - teraz średnia cena pkt za jeden link na podstronie to ok 80 pkt i jest zmeinne od w/w parametrów |
Dodano: 04-07-2014 21:55 Autor: SMA Zarejestrowany: 04-09-2009 Postów: 906 |
a powiedz mi w przeliczniku na stronie gdzie dodaje się link jest napisane że 1 link to ok 1 pkt. Tą kwestie wyjaśnia komunikat w zakładce linki: Link gwarantowany emitowany jest średnio na 80 zaindeksowanych stronach danego serwisu a średni koszt 1 linku na zaindeksowanej podstronie wynosi tylko 1.0 punktów. Czyli jeśli za link gwarantowany na podstronie płacisz 79pkt a do niego otrzymujesz 80 linków bonusowych to dzieląc 79pkt przez ilość tych linków bonusowych (plus gwarantowany) to wychodzi koszt 1 stałego zaindeksowanego linka w Google na poziomie ok 1 pkt ![]() Oczywiście jak zwykle podkreślam jest to statystyka systemowa, średnia. |