Forum :: Seomatik.pl
Potrzebujesz pomocy? Sprawdź może ktoś miał podobny problem, skorzystaj z wyszukiwarki.
Forum Seomatik.pl :: Propozycje zmian
Wyrzucenie stron śmieciowych
Użytkownik / data | Treść wątku |
---|---|
Dodano: 07-12-2015 10:46 Autor: mcsgroup Zarejestrowany: 23-11-2015 Postów: 11 |
Niedawno zacząłem korzystać z systemu, jednak póki co dostałem może 1-2 wartościowe strony. Głownie przydzielane są strony śmieciowe, nic nie wnoszące. Z bełkotem w treści lub z błędami na stronach typu kodowanie, niedziałającymi systemami CMS. Powinniście rozważyć: 1. usunięcie takich stron z systemu, i w ogóle nie dopuszczać ich ponownego dodania 2. powrót po weryfikacji ręcznej 3. dodać przycisk do zgłaszania takich śmieciowych stron (osobny przycisk SPAM, który działa nawet jak link jest jeszcze lekko szary na liście dodanych linków) Sporo linków jest na sub domenie, jednak większość czasu spędza się na filtrowaniu wyników... Poniżej lista z ostatniego tygodnia. Kilka jest domen głównych, żeby nie przydzielało z nich spamu, ale większość to domeny główne. *.bydgoszcz.pl *.goni.pl *.detrotter.eu *.impresia.pl *.salto.com.pl *.schleich.czo.pl *.czeladz.pl *.pun.pl *.elblag.pl *.wxv.pl *.umiarkowany.pl *.dokuczliwy.pl *.extrafix.pl *.aestheticmeso.pl *.ultimate-guitar.pl *.niezgrabny.pl *.frazeologiczne.pl *.katowice.pl *.szczecin.pl *.inccat.pl *.vpspol.pl *.grunet.pl *.supozycja.pl *.gofish.pl *.bydgoszcz.pl *.olstrans.pl *.zemsty.pl *.bacat.pl *.bankoweinfomki.pl *.maxikao.pl *.vincitore.pl *.wroczynski.pl *.zaparowany.pl *.pexnet.eu *.add-top.pl *.zarow.pl *.malopolska.pl *.dekadentyzm.pl *.businesskat.eu *.dnaofseo.pl *.miejscowy.pl *.przystosowanie.pl *.regsql.pl *.catmaxi.pl *.szafowanie.pl *.regulowany.pl *.nu1.pl *.mojemiasta.pl *.waw.pl *.wzbronienie.pl *.czo.pl *.kalokompik.pl *.no1pl.pl |
Dodano: 07-12-2015 15:17 Autor: neon103 Zarejestrowany: 09-09-2009 Postów: 30 |
Witaj, zapraszam do zapoznania się z maską pomijania. |
Dodano: 07-12-2015 18:09 Autor: mcsgroup Zarejestrowany: 23-11-2015 Postów: 11 |
toć właśnie to co powyżej wklejam to jest z maski pomijania chodzi mi o oddzielenie tych stron, które wiadomo, że nic nie dają i są śmieciowe. |