nowe zasady dotyczące cookies

W naszym serwisie wykorzystujemy pliki „cookies”. Używamy ich, aby wyświetlić Ci treści, które są dla Ciebie naistotniejsze.
Pliki te zapewniają optymalne działanie serwisu, jeśli jednak zechcesz zrezygnować z ich używania, możesz to zrobić w kazdej chwili.

dowiedz się więcej...
pl en

Forum :: Seomatik.pl

Potrzebujesz pomocy? Sprawdź może ktoś miał podobny problem, skorzystaj z wyszukiwarki.

Forum Seomatik.pl :: Pomoc
Problem z SSL

Użytkownik / data Treść wątku
Dodano: 21-10-2017 15:13

Autor: technogadzet
Zarejestrowany: 16-08-2017
Postów: 2
Witam!

Czy ktoś mógłby mi pomóc z pewnym problemem? Jakiś czas temu założyłem konto i podpiąłem stronę stojącą na WP. Wszystko działało dobrze, ale kilka dni temu postanowiłem aktywować na stronie SSL (hosting Home). Od tego momentu linki przestały się wyświetlać, zaś domena z tego powodu została deaktywowana. Przyznam, że jestem laikiem w tych sprawach, ale mój administrator posprawdzał wszystko (poza wyłączeniem SSL, czego na razie robić nie chcemy) i zarzeka się, że po naszej stronie wszystko wygląda w porządku. Miał może ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać?

Pozdrawiam
Marek
Dodano: 22-10-2017 07:37

Autor: SMA
Zarejestrowany: 04-09-2009
Postów: 893
Witaj,

Znaleźliśmy na to rozwiązanie - trwa przydzielanie linków :)
Dodano: 23-10-2017 10:58

Autor: technogadzet
Zarejestrowany: 16-08-2017
Postów: 2
Dziękuję :)
Dodano: 23-10-2017 12:38

Autor: SMA
Zarejestrowany: 04-09-2009
Postów: 893
Ale jakbyś zwrócił uwagę w kodzie swojej strony... bo podwójnie emitujesz linki systemowe....
Aby móc pisać na forum należy się zalogować.
1